Contactinformatie

Binnen Luxaflex Nederland staan onze mensen klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur. Hier onder staan de verschillende afdelingen genoemd waar u contact mee op kunt nemen zodat uw vraag direct bij de juiste personen terecht komt.

 

 

Luxaflex® Raamdecoratie

Verkoopbinnendienst
Telefoon: 0184 - 674 220
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax: 0184 - 674 200

 

Luxaflex® Outdoor

Verkoop binnendienst
Telefoon: 0184 – 674 190
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax: 0184 - 674 168

 

Verkoopadministratie

Ook onze verkoopadministratie staat voor al uw vragen tot uw beschikking, deze medewerkers zijn uitsluitend per mail bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mocht u liever van de fax gebruik maken, ons faxnummer van de verkoopadministratie is: 0184 - 674 200.

Orders
Wilt u uw orders per e-mail aanleveren, graag! U kunt uitsluitend uw digitale orders mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Productreparaties
Voor productreparaties mailt u het Servicebeoordelingsformulier naar onze administratieve servicedesk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Monteurs
Voor monteursaanvragen belt of mailt u naar: 0184 - 674 150 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (de monteursdesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur).

 

  Ontvangt u onze orderbevestigingen al per mail? Mocht dat niet het geval zijn of u wenst deze op een ander mailadres te ontvangen, laat het ons dan weten!
Mocht het druk zijn aan de telefoon kunt u ook uw vraag mailen! Wij doen dan onze uiterste best uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Een up-to-date orderformulier gebruiken welke snel verwerkt kan worden? Download deze via luxaflexdealerinfo.nl/bestelformulieren/luxaflex-raamdecoratie-bestelformulieren.

Controleer uw order op compleetheid voor dat u hem instuurt om vertraging te voorkomen. Zijn alle relevante zaken ingevuld en is de gevraagde configuratie mogelijk conform het prijzenboek?

The Art of Window Styling